Hodnocení firmy Rekreační středisko Doly Bílina

*
*
*
*
*
28 hodnocení
kucharova.zuzana
18.1.2017
*
*
*
*
*

Nadherne prostredi, ubytovani i kuchyne. Chteli bychom se vratit, ale nemuzeme se dovolat. Prosime o jakykoliv kontakt. Zuzka a cely skolni kolektiv.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vzuzanka
21.7.2016
*
*
*
*
*

Už delší dobu se chystám, že se vydám do Vašeho střediska jako za mých dětských let. Bylo to tam super. Pokoje čisté, výborná kuchyně, skvělá turistika. I když od Vás bydlíme docela daleko, vyplatí se zajet na tak úžasnou dovolenou :-) Přeji ať máte co nejvíc spokojených zákazníků. "Moraváci" :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
martinavratil
26.5.2016
*
*
*
*
*

Správce pan Rojek je naprostý ignorant !!! nespolehlivý a neseriozní. Telefony zásadně nebere a sms a emaily nečte. Objednali jsme si pobyt měsíc předem a neustále se s ním snažili zkontaktovat - marně. I když nám přišlo přijetí rezervace, nakonec nás neubytoval a museli jsme si sehnat jiné ubytování. Nikomu NEDOPORUČUJI si v tomto zařízení něco domlouvat. Ve Sloupu je spousta jiného a lepšího ubytování. Martin N.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne5
Rekreační středisko Doly Bílina
Rekreační středisko Doly Bílina 21.6.2016

Dobrý den, pane Navrátile, mrzí nás, že došlo k tomuto nedorozumění. Je pravda, že Vaši objednávku jsem přehlédl a pak nereagoval ani na Vaši SMS, za což se omlouvám. Ihned po Vašem příjezdu jsme se k této nepříjemné situaci postavili čelem a aktivně Vám sehnali náhradní ubytování v nedaleké chatě Eva. Pokud byste to s námi ještě někdy chtěl zkusit, uděláme maximum, abyste byl spokojený. Miroslav Rojek, RS Doly Bílina

bartot
15.5.2016
*
*
*
*
*

Užasný a doporučujem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
koraji
8.3.2016
*
*
*
*
*

Vždy príma a perfektní. Jitka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
labolog
10.1.2016
*
*
*
*
*

Pan Rojek a kolektiv: Kdo umí, ten umí! Míro, nemáš ve stř.Evropě konkurenci! Spokojený zákazník Jiří Műller Bílina

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Marta Roučková
1.9.2015
*
*
*
*
*

Byli jsme zde poprvé. moc příjemný pobyt, skvělý relax. Personál příjemný, jídlo dobré a veliké porce, někdy nebylo možné ani snist. Prostředí skvělé, možnost výletů a pěších pochůzek. Příští rok pojedeme zase. Děkujeme Roučkovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
koraji
31.8.2015
*
*
*
*
*

Velmi příjemní lidí, prostředí i jídlo. Mohli by se od nich učit i v mnohých hotelech a podobných zařízeních. Vždy velmi příjemná atmosféra. kora

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
koraji
23.8.2015
*
*
*
*
*

Příjemní lidé, bezva přístup, ubytování a strava. Mohli by se tu učit mnozí h pracovníci hotelů s několika hvězdičkami. Objekt je i východiskem k mnoha kulturním a přírodním zajímavostem. Báječná relaxace. koraji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
83aneta
9.8.2015
*
*
*
*
*

Dobry den, vcera jsme se vratili domu z dovolene, kterou jsme travili u vas v rekreacnim stredisku, nemam absolutne co vytknout, byli jsme ubytovany v hlavni budove a naprosta spokojenost, jak s ubytovanim, tak s vytecnou kuchyni..moc nam vsem chutnalo...varite perfektne...a uz se tesime na pristi rok...az k Vam zase pojedeme !!! Frantova s rodinou

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Přidat hodnocení
tel:
+420 487 753 554
fax:
+420 487 753 555
e-mail:
rojek@dolybilina.cz
web:
www.dolybilina.cz/
  • Cvikovská 180 180
  • Sloup v Čechách
  • 471 52
  • Vjeďte horní bankou
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce