Hodnocení firmy Rekreační středisko Doly Bílina

*
*
*
*
*
28 hodnocení
johny
3.8.2015
*
*
*
*
*

Výborná domácí kuchyně, příjemné prostředí, výborná turistická lokace, jediná výtka míří k sociálnímu zařízení 1 sprcha a 1 wc na 10 lidí to je trochu v dnešní době pod standart, na sprchy jsem musel přes celou chodbu, ale sprchy byly čisté, a na wc o 2 patra níže. Jak říkám společné wc a sprcha pro 10 lidí je naprosto nedostačující. Jinak spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
eliskaruzickova
3.8.2015
*
*
*
*
*

DĚKUJI ZA PŘÍJEMNÝ POBYT, JIŽ SE TĚŠÍM NA PŘÍŠTÍ ROK. VŠE V NEJLEPŠÍM POŘÁDKU. Růžičková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
ajta1
25.7.2015
*
*
*
*
*

Bohužel zkušenost nemáme. Je potřeba včas objednat rekreaci. Mají nyní plně obsazeno. Slyšeli jsme jen samou chválu a proto jsme si chtěli objednat rekreaci též ve Sloupu v Čechách.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Petr Mencl
18.5.2015
*
*
*
*
*

Výborná atmosféra RS. Restaurační zařízení včetně obsluhy na 1* , to by si měli vzít příklad v moderních resortech. Ještě jednou děkujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
David Brenner
30.3.2015
*
*
*
*
*

V penzionu se mi moc líbilo. Poskytované služby mi naprosto vyhovovaly.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vac.je@seznam.cz
2.1.2015
*
*
*
*
*

PO všech stránkách OK Byli jsme tu s manželkou několikrát a rádi se sem vracíme Jeníček Most

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
levakpavel
17.8.2014
*
*
*
*
*

Vedoucí Miroslav Rojek a jeho tým, nám poskytli přesně, to co jsme očekávali: příjemný pobyt v chatičce č.16, dostačující sportovní vyžití v areálu a nadstandartní strava. Na tuto tuzemskou dovolenou budeme dlouho a rádi vzpomínat. Všem rekreační středisko vřele doporučujeme. Pavel Levák a Gabriela Förstlová.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne0
Jana Pávková
6.8.2014
*
*
*
*
*

AHOJ PANE ROJEK JEZDÍME K VÁM MNOHO LET A JSME NAD MÍRU SPOKOJENI PRÍJEMNÝ POBYT PERFEKTNÍ OPSLUHA O JÍDLE NEMLUVĚ TO JE VELICE CHUTNÉ JE TO JAK VÍKRMNA JEN TAK DÁL PŘEJEME HODNĚ ÚSPĚCHŮ ZDRAVÍ A DĚKUJÍ PÁVKOVI

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Rekreační středisko Doly Bílina
Rekreační středisko Doly Bílina 11.8.2014

Jano, dekujeme moc za pochvalu. Doufame, ze se uvidime i pristi rok.

jindra
31.7.2014
*
*
*
*
*

Byli jsme tady už po sedmé, vždy v zimě na lyžích, areály Polevsko nebo Prácheň jsou poblíž. Skvělé ubytování, teplo na pokoji to se po lyžovačce ocení. Vždy máme plnou penzi, strava je opravdu perfektní, milý personál, všude čistota. Můžeme jen doporučit. Václav a Lucka Jindrovi Domažlice.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
bela.matouskova
12.3.2014
*
*
*
*
*

Na tuto rekreaci včetně pejska v chatce se těšíme celý rok. V arealu a v chatce jsme byli již jedenáctkrát. Strava vynikající, není co vytýkat. Ubytování v chatkách je super a prostředí je úžasné. Městečko Sloup a příroda okolo nádhera. Všem doporučuji. Matoušková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 487 753 554
fax:
+420 487 753 555
e-mail:
rojek@dolybilina.cz
web:
www.dolybilina.cz/
  • Cvikovská 180 180
  • Sloup v Čechách
  • 471 52
  • Vjeďte horní bankou
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce